Vacatures

Leuk dat je belangstelling hebt voor SBB als werkgever. Op deze pagina vind je onze vacatures. Past een van deze functies perfect bij jou? Reageer via de knop Solliciteren die je onderaan elke vacature vindt.

Vacatures

Prima arbeidsvoorwaarden en een goed salaris

Arbeidsvoorwaarden

Onze kernwaarden

Deskundig, verbindend en proactief. Dat zijn onze kernwaarden. Deskundig betekent dat we weten waar we het over hebben. Door ons brede netwerk zijn we goed geïnformeerd en altijd op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden.

Verbindend wil zeggen dat we mensen, organisaties, belangen en informatie samenbrengen op regionaal, sectoraal en landelijk niveau. Met onze kennis en expertise leggen we unieke verbindingen en maken we van inzicht overzicht. 

Proactief betekent dat we staan voor SBB. Wat we doen, doen we met reden en effect. We nemen initiatief en maken het verschil. Als schakel tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven signaleren we kansen en risico’s en handelen we daarnaar.

SBB als werkgever

SBB is een aantrekkelijke werkgever en biedt een werkklimaat waarin iedere medewerker optimaal kan groeien en presteren. Zo blijven we onze maatschappelijke taak met bevlogenheid en plezier uitvoeren.

We besteden veel aandacht aan de duurzame inzetbaarheid, ontwikkeling, opleiding en loopbaan, inspirerend leiderschap en talenten van onze medewerkers. Onze kernwaarden zijn de rode draad in ons dagelijks handelen.