SBB-nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief is voor alle relaties van SBB. Tienmaal per jaar ontvangt u actueel nieuws en praktische informatie over leren in de praktijk. Ook geven we voorbeelden van de goede samenwerking tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven.

Aanmelden Externe link

Basiscijfers Jeugd

Deze nieuwsbrief geeft een update van de Basiscijfers Jeugd en is geschikt voor partners van SBB en UWV die zich bezig houden met jeugdwerkeloosheid, en kansen voor jongeren in de regio.
U ontvangt deze nieuwsbrief elk kwartaal en we verwijzen daarin naar de nieuwe Basiscijfers Jeugd en geven een (regionale) duiding daarop.

Specialistisch vakmanschap

Deze nieuwsbrief is voor alle betrokkenen bij branches en beroepsopleidingen van de sector Specialistisch vakmanschap. U leest over kleine unieke opleidingen, voorbeelden van goede samenwerking en ondersteuning door het Meld- en expertisepunt.

Berichten over de kwalificatiestructuur

Met Berichten over de kwalificatiestructuur informeren wij 'onderwijsmakers' ten minste viermaal per jaar over kwalificatiedossiers, cross-overs en keuzedelen. Verder leest u over systeemtechnische informatie, zoals crebo, xml en de website.