Bij SBB zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Zo hebben we een degelijke pensioenregeling bij pensioenfonds ABP, 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast krijg je bij een werkweek van 40 uur 27 vakantiedagen en 112,5 adv-uren. Verder maakten we gunstige cao-afspraken met de vakbonden, bijvoorbeeld over een levensfaseverlofregeling en studiefaciliteiten.

Je ontvangt een vast maandsalaris. In onze vacatures vermelden wij in welke schaal de functie is ingedeeld. De trede binnen deze functieschaal is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Bij goed functioneren stijg je jaarlijks tot je de laatste trede hebt bereikt. Eventueel kun je daarna doorgroeien naar een andere functie met een andere schaal.

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid, wat is dat eigenlijk? Wij verstaan eronder dat we er samen met jou alles aan doen om jou betrokken, geïnteresseerd, vitaal en breed inzetbaar te houden, nu en in de toekomst. Als je gezond en gelukkig bent heb je meer plezier in je werk, ben je creatiever en heb je betere ideeën. We zien dit als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en investeren in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Ontwikkeling

Bij SBB ben je regisseur van je eigen loopbaan. Je groeit door het hogerop te zoeken of door je te verbreden of verdiepen. SBB Academie helpt je je horizon te verbreden. Met e-learnings, trainingen en opleidingen zijn er kansen genoeg. Jouw ontwikkeling plannen, uitvoeren, bijsturen en evalueren doe je samen met je leidinggevende. We ondersteunen je met tal van instrumenten, tips en informatie via ons loopbaanportaal.

Gezondheid

Vanzelfsprekend besteden we aandacht aan jouw gezondheid en vitaliteit. We zorgen bijvoorbeeld voor de juiste balans tussen werk en privé en we houden de werkdruk evenwichtig. Je mag rekenen op een prettige werksfeer en een veilige werkplek. Ook kun je, als je dat wilt, meedoen aan evenementen zoals de week van de loopbaan of bijvoorbeeld sportieve activiteiten.